Thursday, September 11, 2008

fascist-state resurrection alert!!



Τα δημοτικά συμβούλια στην Βρεττανία βρήκαν έναν προχωρημένο τρόπο να εντοπίζουν τους μικροπαραβάτες και να τους φέρνουν στο δρόμο της δικαιοσύνης και της ηθικής.Βάζουν τα...παιδιά να το κάνουν! Δεκάδες πιτσιρικάδες στο Εσσεξ και το Δυτικό Λονδίνο ξαμολύθηκαν για να κατασκοπεύσουν,να βιντεοσκοπήσουν,να φωτογραφήσουν και να καταδώσουν τους αμαρτωλούς γείτονες που προχωρούν σε "εγκλήματα", οπως ας πουμε το λέρωμα δρόμων, το πεταγμα σκουπιδιών εκτός κάδων κλπ.

Το πεφωτισμένο δημοτικό συμβούλιο του Δυτικού Λονδίνου καυχιέται: "Υπαρχουν εκατοντάδες νεαρά παιδιά 8-10 ετών εκπαιδευμένα να αναγνωρίζουν και να αναφέρουν περιβαλλοντικά (σικ!)αδικήματα όπως το γκράφιτι και το πέταγμα φυλλαδίων"

Κάτι τέτοιες στιγμές αντιλαμβάνομαι γιατί γίνεται κανείς "ελευθεριακός" (libertarian). Όχι γιατί απλά αρέσκεται στο ελεύθερο εμπόριο,όχι γιατί έχει καμιά ιδιαίτερη προτίμηση στις αλυσίδες καταστημάτων και τις πολυεθνικές.

Αλλά γιατί αρχίζει σταδιακά να κατανοεί ότι στη ρίζα του κράτους ,κάθε κράτους είτε αποκαλείται δημοκρατικο είτε "προνοίας" , στη ρίζα λοιπόν του κράτους βρίσκεται η πραγματική φωλιά του φιδιού. Μην την ψάξετε στην Χρυσή Αυγή και στις νεοναζιστικές οργανώσεις.Ψάξτε την στους φανατισμένους γραφειοκράτες, και στους επίδοξους κοινωνικούς αναμορφωτές.Στους δημόσιους λειτουργούς που θεωρούν ότι επιτελούν "θεάρεστο έργο" αντί για μια απλή δουλειά όπως όλος ο κόσμος. Στους φορολάγνους (το κοπυραιτ δικό μου) οικονομικούς επιτελάρχες που συμπεριφέρονται στην κοινωνία σαν να πρόκειται για πρόσφατα κυριευμένο Γκάου απ το οποιο οφειλουν να εξάγουν πλουτο εις το όνομα του Φύρερ. Στους ζηλωτές στρατιωτικούς που εφαρμόζοντας μέθοδες ψυχολογικού πολέμου μεταμορφώνουν τους φαντάρους σε πνευματικά ευνουχισμένα ζόμπι υπάκουα μέχρι τελευταίας ρανίδος τους αιματος τους.

Και φυσικά αναζητήστε το αυγο του φιδιού,ενα μικρό βεβαια αυγό,που ομως πάλι αυγό είναι, στους δημοτικούς εκεινους συμβούλους που επιδιώκουν να μεταγγίσουν τη γαγγραινιασμένη και δηλητηριώδη νοοτροπία του κρατολάγνου χαφιεδισμού σε ανηλίκους.Με δωράκια και χρηματικές αμοιβές,με κώδικούς Τζέημς Μποντ, ειδικές τηλεφωνικές γραμμές για τα "παιδιά πράκτορες" και λοιπές ανοησίες,θαμπωνοντας το παιδικό μυαλουδάκι, τα δημοτικά συμβούλια χτιζουν μια μικρή φάλαγγα κατασκοπων στην καρδιά των μικρών κοινωνιών.

Διάολε,το ενοχλητικό δεν είναι τόσο αυτό που έγινε,όσο η ευκολία που το κράτος οδηγεί την κοινωνία στην ηθική διαφθορά και την πτώση, διατεινόμενο ταυτοχρονα οτι υπερασπίζει την ηθική της!

Το Έτος μηδέν στην Καμπότζη ξεκίνησε με το συστηματικό ρουφιάνεμα και την αποκήρυξη των μεσοαστών από τα παιδιά τους. Οι μικροί πιονιέροι της ΕΣΣΔ ενθαρρύνονταν να καταγγέλουν αντεπαναστατικές δραστηριότητες.Το ίδιο και στην ναζιστική Γερμανία.
Ολα ξεκινούν ή καταλήγουν εκεί.Στον πλήρη έλεγχο της κοινωνίας, από τις μεγαλύτερες ως τις μικρότερες ηλικίες. Πράκτορες του κράτους,λεγεώνες οπαδών και δούλων, στο έλεος του ηγέτη.....

...................
...................
...................
...................

3 Comments:

Blogger cobden said...

Πολύ καλό το ποστ σου!Aντιγράφω ένα σχόλιο από αναγνώστη της Telegraph:

"I wonder how soon the UK will create the "Hero Of The Commonwealth" medal,
awarded to children who denounce their parents for political incorrectness"

Πάντως ειδικά τα τελευταία 10 χρόνια, η βρετανική κυβέρνηση με μια σειρά μέτρα (ταυτότητες,αντιτρομοκρατική νομοθεσία,απαγόρευση καπνίσματος, πολιτικώς ορθό φίμωμα αντίθετων απόψεων κ.α.) δείχνει να έχει ενστερνιστεί πλήρως μια πατερναλιστική, απαγορευτική λογική
και δυστυχώς οι νέοι light Συντηρητικοί δε δείχνουν διατεθιμένοι να το αλλάξουν αυτό.(Μονάχικες προσπάθειες σαν του David Davis είναι ενθαρρυντικές αλλά φοβάμαι πως δεν αρκούν).
Καλό ξεκίνημα στη νέα φάση του μπλογκ σου!

2:38 PM  
Blogger Harry Peitsinis said...

Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε Cobden.

Είναι αλήθεια ότι οι κρατικοί μηχανισμοί παρά τις διακηρύξεις τους , τα τελευταία χρόνια πέφτουν όλο και πιο βαθιά σε εναν φασιστοειδή βάλτο που θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω liberal imperialism "προς τα μέσα", προς την καρδιά δηλαδή της κοινωνίας παραλληλα προς τον liberal imperialism προς τα έξω (Ιράκ,Αφγανιστάν και λ.μ.φ. -λοιπούς μεσανατολίτες φουκαράδες)

Σήμερα νιωθω οτι χρειαζόμαστε ολο και περισσοτερο έναν πολιτικό λόγο που θα υποστηρίζει ενεργά τον republican libertarianism της παλιάς σχολής.

Αλλιώς σε 20 χρονια από τώρα θα ζητούμε άδεια από το υπουργείο Υγείας,στοιχειοθετημένη,σφραγισμένη,διπλοτυπωμένη και επικυρωμένη, για να αγοράσουμε προφυλακτικά :)

2:49 PM  
Blogger libertarian said...

lol πολύ οργουελικό...

"Children are indoctrinated to informing; to spy and report suspected thought-criminals - especially their parents." - 1984

3:16 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home